Bigband Heerenveen

Muziek

Wij zijn Bigband Heerenveen. Een van de jongste loten aan de Heerenveense muziekcultuur is Bigband Heerenveen. De oprichting in maart 2015 is het gevolg van een gedeeld enthousiasme van twee muziekdocenten, Jelle Visser en Jelle Roeper. In het 6-jarig bestaan is Bigband Heerenveen volledig bezet met maar liefst drie vocalisten.

Vanaf de eerste repetitie werken we wekelijks aan een herkenbare sound en kwalitatieve groei. Het plezier in muziek maken vormt daarbij de basis. Inmiddels is Bigband Heerenveen niet meer weg te denken uit de culturele infrastructuur van Heerenveen. Ze neemt daartoe ook initiatieven zoals een bigbandfestival, het festival BLAZE! en recent het project Fan ticht nei iepen, de opening van het Culturele Seizoen ‘21.

Het repertoire van Bigband Heerenveen laat zich omschrijven als divers en gevarieerd, een mix van pop, funk, soul, swing, blues, rock ‘n roll en latin. We zorgen vooral voor plezier en gezelligheid met heerlijke muziek om op te dansen of om stiekem mee te zingen. Bigband Heerenveen staat sinds mei 2018 onder leiding van Jelle Roeper.

Bigband Heerenveen heet u van harte welkom op het festival Opening Cultureel Seizoen / Fan ticht nei iepen en wenst u een gezellige middag!

14.20 - 15.20 uur

Podium 1 Parkje Posthuis Theater

Muziek

16.50 - 17.00 uur

Podium 1 Parkje Posthuis Theater

Muziek

Gezamenlijke afsluiting met alle muziekverenigingen, bigbands en koren.